Kampen

KLEI- EN POTTENBAKKERSKAMP 2017 in Scheldewindeke. VOLZET.

Net als vorig jaar organiseer ik weer samen met Aster Caemaert een aantal kampen in Scheldewindeke. Deze kampen zijn allemaal al volzet.

 

KLEI- EN POTTENBAKKERSKAMP (voor kinderen/jongeren vanaf 8 jaar) in Scheldewindeke. VOLZET.

4 dagen 16 -19 augustus 2016
5 dagen 22-26 augustus 2016

20141227_124640In deze week steken we al onze energie, enthousiasme en creativiteit in de klei! We starten met het pottendraaien vanaf dag één zodat jullie alvast die techniek onder de knie krijgen. De volgende dagen kunnen jullie verder potjes draaien en kan  je meedoen aan de andere klei-activiteiten. We nemen jullie mee in de wereld van het boetseren en beeldjes maken. We leren jullie potten opbouwen met de hand, we maken juweeltjes of andere siervoorwerpen in klei. We halen de raku-oven boven en maken kennis met het spel van aarde, vuur en water! Wie wil kan zelfs tekenen met klei en ik leer jullie hoe we klei kunnen decoreren en bakken op verschillende manieren. We werken met hoog-kwalitatieve materialen en alle geslaagde werkstukken worden gebakken in de keramiekovens!

Uiteraard is er ook in dit kamp plaats en tijd voor plezier en spel in een prachtige groene omgeving.

Dit kamp gaat door in Scheldewindeke en is een samenwerking tussen mezelf en Aster Caemaert, hartsvriendin, pottenbakster, sjieke madam.

We zullen elk één kampje voor ons rekening nemen.

Praktisch:  We starten om 9u en eindigen om 16u.

Kostprijs: 200 voor de 4-daagse met Aster,  250 euro voor de 5-daagse met Caroline (inschrijven kan enkel voor de hele week).

Meebrengen: lunchpakket,  kleren/schoenen die echt vuil mogen worden

Periode:

  • 16 augustus tot 19 augustus 2016. Begeleiding: Aster
  • 22 augustus tot 26 augustus 2016. Begeleiding: Caroline

Maximum 12 inschrijvingen!20141227_124809

In september is er nog een terugkomdag (namiddag), zodat de kinderen die dat willen hun eigen potjes kunnen decoreren. Prijs: 30 euro  Datum nog te bepalen!

Opgelet: Jonger dan 8 jaar gaat écht niet!

Alle inschrijvingen verlopen via mail (astercaemaert@hotmail.com) en dit pas vanaf 26 februari…. Aster heeft hierrond een vaste traditie opgebouwd. Maw. inschrijvingen gaan steeds heel snel…

Waar?

Atelier Aster Caemaert
Roosbroekstraat 10
9860 Scheldewindeke

www.astercaemaert.be

 


KUNST-EN RAVOTKAMPJE (3-DAAGSE) voor kinderen van 6 tot 12 jaar. VOLZET.

3-dagen 29-31 augustus 2016

Om de zomervakantie af te ronden:

De kinderen krijgen een heel ruim aanbod creatieve technieken die ze elk hun persoonlijke toets kunnen geven. Op individueel niveau worden alle kinderen begeleid om te creëren wat ze in gedachten hebben en reken maar dat ze als ‘kunstenaar’ terug naar huis komen!

 

IMG_20150922_142734Wat doen we zoal? Teveel om op te noemen en altijd anders (tekenen, schilderen, krassen, kleien, mozaïek, papier scheppen, gipsreliëf, papier-maché, knutsels en frutsels, ……….)!

We maken telkens ontzettend mooie dingen en daarvoor-tussen-en na kunnen de kinderen heerlijk ravotten! Tijd dus om weer aan de slag te gaan met alle materialen die we te pakken kunnen krijgen, tijd dus om de kleuren van het doek te laten spatten, tijd dus om te genieten van veel ‘buiten zijn’ en te voelen hoe de wereld en wijzelf ontluiken!

Praktisch: We starten om 9u en eindigen om 16u.

Kostprijs: 90€, materialen inbegrepen. Ook een fruitje in de vm en een koekje en fruitsapje in de nm zijn inbegrepen.

Meebrengen: lunchpakket,  kleren/schoenen die echt vuil mogen worden (doe die kleren thuis al aan!).

Periode: 29 tot 31 augustus 2016

Maximum 20 inschrijvingen
Dit kampje is ondertussen VOLZET.

Begeleiding: Caroline KesteleynDSC_0957

Alle inschrijvingen verlopen via mail (astercaemaert@hotmail.com) en dit pas vanaf 26 februari…. Aster heeft hierrond een vaste traditie opgebouwd. Maw. inschrijvingen gaan steeds heel snel…

Waar?

Atelier Aster Caemaert
Roosbroekstraat 10
9860 Scheldewindeke

www.astercaemaert.be