Workshops

Intensieve draaiweken in de zomervakantie

In juli en augustus geef ik drie intensieve draaiweken draaien. De eerste drie dagen draaien we. De tweede helft van de week draaien en werken we alles af.
Ieder vertrekt op zijn eigen niveau. Er zijn slechts 10 plaatsen dus de begeleiding is vrij intensief en persoonlijk. Beginners leren (beter) centreren en optrekken; meer gevorderde draaiers kunnen kiezen wat ze willen bijschaven.

reeks 1: ma 2/7 tem vr 6/7 van 9.30u tot 16u00 ; WACHTLIJST
reeks 2: ma 9/7 tem vr 13/7 van 9.30u tot 16u00 ; 330€ pp
reeks 3: ma 20/8 tem vr 24/8 van 9.30u tot 16u00 ; NOG 1 PLAATS

Prijs
330€ per persoon
Het bakken en het glazuren van 15 stukken is inbegrepen in de prijs.
Klei kan je ter plaats kopen: 10€ per pak van 10kg.

Inschrijven en annulatie
Je kan je inschrijven door mij te mailen op caroline.kesteleyn@hotmail.com met vermelding van de reeks. (Je ontvangt dan nog een mail met alle praktische info). Je inschrijving is pas geldig na het betalen van een voorschot van 130€ op rekeningnummer BE42 1430 9644 2454 van Caro-K.

 

Annuleer je één maand voor het begin van de cursusreeks, dan betaal ik graag je voorschot terug verminderd met 30€ administratiekosten.
Annuleer je minder dan één maand voor het begin van de reeks? Enkel als iemand die op de wachtlijst staat je plaats kan innemen, betaal ik je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten.

Glazuurdag/avond
Na de workshop worden telkens zo’n 15 van je voorwerpen geglazuurd. Het glazuren duurt ongeveer een halve dag. Deze glazuurdata moeten nog vastgelegd worden.

Waar?
Caro-K atelier
Schoolstraat 12
9040 St-Amandsberg
Alle praktische zaken over het atelier vind je hier.

Ik zal ook nog een aantal draai 4-daagses en 3-daagses organiseren in september. Hierover later meer uitleg…

Workshops op maat kunnen natuurlijk wel nog altijd. Hiervoor zijn wel wat verschillende mogelijkheden. Zie helemaal onderaan deze pagina.


(Groot)ouders en kinderen

Af en toe richt ik ook een workshop in voor (groot)ouders met kinderen. Hier vind je er alles over.


Workshops op maat

Naast het vaste cursusaanbod, geef ik ook workshops ‘op verzoek’. Misschien is dit een formule die je beter past. Hier vind je er alles over.