Workshops

Intensieve draaidriedaagses in het herfstverlof

In het herfstverlof komt er een intensieve draaidriedaagse. We draaien de eerste twee dagen. De derde dag draaien we af. Ieder vertrekt op zijn eigen niveau. Er zijn slechts 10 plaatsen dus de begeleiding is vrij intensief en persoonlijk. Beginners leren (beter) centreren en optrekken; meer gevorderde draaiers kunnen kiezen wat ze willen bijschaven. Alle info vind je hier.

Workshops op maat kunnen natuurlijk wel nog altijd. Hiervoor zijn wel wat verschillende mogelijkheden. Zie helemaal onderaan deze pagina.


Intensieve draaiweken in de zomervakantie

In juli en augustus geef ik drie intensieve draaiweken draaien. De eerste drie dagen draaien we. De tweede helft van de week draaien en werken we alles af.
Ieder vertrekt op zijn eigen niveau. Er zijn slechts 10 plaatsen dus de begeleiding is vrij intensief en persoonlijk. Beginners leren (beter) centreren en optrekken; meer gevorderde draaiers kunnen kiezen wat ze willen bijschaven.

reeks 1: ma 2/7 tem vr 6/7 van 9.30u tot 16u00 ; WACHTLIJST*
reeks 2: ma 9/7 tem vr 13/7 van 9.30u tot 16u00 ; WACHTLIJST*
reeks 3: ma 20/8 tem vr 24/8 van 9.30u tot 16u00 ; WACHTLIJST*

*Je kan je steeds op de WACHTLIJST laten zetten. En ja, er zijn steeds mensen die afvallen… Dus het heeft zin. En bvb voor eind augustus zit de cursus gewoon vol en staat er nog bijna niemand op de wachtlijst.

Prijs
330€ per persoon
Klei is inbegrepen in de prijs.
Het bakken en glazuren wordt apart verrekend.

Inschrijven en annulatie
Je kan je inschrijven door mij te mailen op caroline.kesteleyn@hotmail.com met vermelding van de reeks. (Je ontvangt dan nog een mail met alle praktische info). Je inschrijving is pas geldig na het betalen van een voorschot van 130€ op rekeningnummer BE42 1430 9644 2454 van Caro-K.

Annuleer je één maand voor het begin van de cursusreeks, dan betaal ik graag je voorschot terug verminderd met 30€ administratiekosten.
Annuleer je minder dan één maand voor het begin van de reeks? Enkel als iemand die op de wachtlijst staat je plaats kan innemen, betaal ik je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten.

Glazuurdag/avond
Na de workshop worden telkens zo’n 15 van je voorwerpen geglazuurd. Het glazuren duurt ongeveer een halve dag. Deze glazuurdata moeten nog vastgelegd worden.

Waar?
Caro-K atelier
Schoolstraat 12
9040 St-Amandsberg
Alle praktische zaken over het atelier vind je hier.


(Groot)ouders en kinderen

Af en toe richt ik ook een workshop in voor (groot)ouders met kinderen. Hier vind je er alles over.


Workshops op maat

Naast het vaste cursusaanbod, geef ik ook workshops ‘op verzoek’. Misschien is dit een formule die je beter past. Hier vind je er alles over.