LovArte 2017

Van harte nodig ik u uit op locatie nummer 26 langs de riante kunstroute LovArte, waar ik exposeer met recent eigen werk.

Gedurende twee weekends (zaterdag 27 en zondag 28 mei, zaterdag 3 en zondag 4 juni) zullen ikzelf en vele andere kunstenaars u graag in atelier of tentoonstellingsruimte ontvangen tijdens de vierde kunsttriënnale in de mooie, groene gemeente Lovendegem-Vinderhoute.

Bij vorige edities kwamen meer dan duizend enthousiaste bezoekers langs. Zij genoten van het gevarieerde aanbod kunstwerken en van het persoonlijk contact met de artiesten.

Schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, grafiek, fotografie, origami, conceptuele kunst, … ?  Voor elk wat wils.

Vergeet niet bij de start van de route uw gratis stem uit te brengen voor de publieksprijs van de Wedstrijd Schilderkunst – Prijs Stan Raemdonck. Deze wedstrijd brengt hulde aan een groot kunstenaar en pionier van LovArte. In de raadzaal kunt u alle genomineerde werken zien.

Ook kinderen zijn welkom op de route. Zij kunnen op enkele locaties met hun (groot)ouders creatief artistiek aan de slag.

Krijgt u honger en dorst van deze weelde aan schone kunsten? De plaatselijke horeca zal u graag verwennen met spijs en drank.

Het routeplan en alle info over LovArte vind je hier.

Een dag LovArte met je partner, je gezin, je dichte of verre familie, je beste vrienden of liefste buren … een evenement dat je niet gauw vergeet.

 

Graag kijk ik uit naar uw bezoek

Caroline Kesteleyn aka Caro-K

Geef een reactie