Caro-K’s Pop-up winkel

In het weekend van 9-10 december wordt het paviljoen van Cohousing Vinderhoute eenmalig een echte winkel met handgedraaid keramiek van Caro-K… Ben je nog op zoek naar ‘gebruikskeramiek met een ziel’, dan loont het zeker de moeite om eens binnen te springen.

Je bent welkom op zaterdag 9 december 10-18u en op zondag 10 december 10-13u in de Bergstraat 14, Vinderhoute. Er is GEEN betaalkaart-mogelijkheid, maar er is wel mogelijkheid om te betalen met de Bancontact-app maw via je smartphone.  Alles op een rijtje vind je ook hier als Facebook evenement.

PS. Dit mag gerust verder verteld worden…

… met eigenzinnige vriendinnen

Afgelopen tijd leerde ik heel wat ‘eigenzinnige vriendinnen’ kennen. Een aantal van hen zullen mij vervoegen met hun al even eigenzinnige producten… Zo wordt het nog méér de moeite om eens te passeren.

Ina en Els van A Taste Affair willen overtuigen om bewust te kiezen voor natuurwijnen, gemaakt door eigenzinnige wijnbouwers die garant staan voor kleinschaligheid en puur vakmanschap. Puur vakmanschap waarbij men streeft naar smaakvolle wijnen op basis van biologisch of biodynamisch geteelde druiven zonder toevoeging van (of een minimum aan) additieven. Alles over hen vind je hier.

Joke van Tiny White Boots beschildert in een heel eigen stijl porselein. Elke tekening op een kopje, een kommetje, een bord neemt je mee. Je glijdt in een konijnenpijp en komt terecht in een magisch wonderland. Een land waar lelies bedwelmen, de bomen zachtjes ruisen en hertjes schichtig aan de horizon verdwijnen… Ontbijten kan zo heerlijk zijn… Meer hierover hier.

Bij Sara van BOON kan je terecht voor een snelle, heerlijke lunch in het fantastische kader van de voormalige Veneziana. Ze serveren verschillende salades met vegetarische spreads, telkens met een knipoog naar de boon en een heerlijke dagsoep en dit allemaal in prachtige borden… Tijdens de pop-up verkoopt Sara haar onwaarschijnlijk lekkere granola. Alles over haar saladebar vind je hier.

Sofie geeft les Nederlands. Daarnaast ontwerpt ze onder de naam Girls & Pearls juwelen. De juwelen zijn gemaakt van parels die ze zelf bakt en glazuurt in haar eigen keramiekoven. Dit maakt haar juwelen uniek, origineel en ideaal als kerstgeschenk! Weet je niet wat kiezen, dan helpt een geschenkbon je uit de nood! Haar website vind je hier.

 

 

 

Geef een reactie