Ouders en kinderen

Ooit al eens met je zoon, dochter, pete-, metekind, kleinzoon en/of kleindochter samen willen leren pottendraaien? Je creëert iets samen en aan de unieke namiddag houd je ook een uniek souvenir over: je eigen gedraaide potjes. Dit najaar komen er weer een aantal (groot)ouder kinder workshop in mijn atelier in Gent. Er is telkens plaats voor 5 duo’s. Je kan inschrijven per duo. Pas op: deze workshop is echt maar voor kinderen vanaf 8 jaar (tot 16 jaar)! Ik zou het ook liever anders zien, maar kinderen jonger dan 8 kunnen echt nog niet overweg met een draaischijf.

Praktisch

Atelier Aimée, Schoolstraat 12, 9040 St-Amandsberg – Gent.


zat 14 maart 2020 van 14u tot 16u30 ; voorlopig VOLZET – WACHTLIJST ;
zat 4 april 2020 van 14u tot 16u30 ; voorlopig VOLZET – WACHTLIJST ;
zat 6 juni 2020 van 14u tot 16u30; voorlopig VOLZET – WACHTLIJST ;
zat 1 augustus 2020 van 14u tot 16u30;

Docente
Els Verhalle

Prijs
70 € per duo
(wil je dat je potjes ‘professioneel’ worden afgewerkt, dan wordt dit extra verrekend. Hoe en wat wordt tijdens de workshop uitgelegd).

Je kan je inschrijven door hieronder je gegevens in te vullen. Je inschrijving is pas geldig na een bevestigingsmail en het daarna binnen de 14 dagen betalen van 70€.

Inschrijving

Een week voor de duo-dag ontvang je nog een mail met alle praktische info op een rijtje.

Annulatie

Annuleer je minder dan één maand voor het begin van de reeks? Enkel als iemand die op de wachtlijst staat je plaats kan innemen, betaal ik je inschrijvingsgeld terug verminderd met 15€ administratiekosten.
Annuleer je minder dan één week op voorhand, dan zijn wij onmogelijk in staat om een vervanging te voorzien en ben je je inschrijvingsgeld kwijt.